0 produktovVymazať porovnanie
Menu
Späť na blog

Nová klimatizácia Daikin Emura 3: V čom je jedinečná?

11.04.2022

 

 

Nová klimatizácia Daikin Emura 3: V čom je jedinečná?

Je tu nová séria dizajnovej, jedinečnej a očarujúcej nástennej klimatizácie Daikin Emura. Pýšiť sa môže oceňovaným inovatívnym dizajnom s kompaktnejšími rozmermi, energetickou triedou A+++ pri chladení aj vykurovaní.

 

 

Klimatizácia Daikin Emura 3 je vybavená inteligentným okom s tepelným senzorom, čím poskytuje rovnomerné rozloženie teploty v miestnosti. Táto inovatívna klimatizácia zvláda 3D prúdenie vzduchu aj funkciu Heat boost. Je vybavená vstavaným senzorom na meranie vlhkosti.

Režim Econo s týždenným časovačom znižuje spotrebu energie, takže je možné použiť ďalšie zariadenia s veľkou spotrebou. Energetická trieda tejto klimatizácie je A+++ pri chladení aj vykurovaní až do výkonu 3,5 kW.

Klimatizácia Daikin Emura 3 je tiež čerstvým držiteľom ocenenia za dizajn – cenu Red Dot Design Award za produktový rok 2022. Je to jedna z najväčších súťaží dizajnu na svete.

 

 

Vonkajšia jednotka

Nová vonkajšia klimatizačná jednotka má nový atraktívny gril v slonovinovej bielej farbe a zväčšený operačný rozsah – do +50°C pri chladení a až do -20°C pri vykurovaní.

 

Diaľkové ovládanie

Infračervené diaľkové ovládanie je dostupné vo farbe vnútornej klimatizácie – matné biele alebo matné strieborné. V porovnaní s diaľkovým ovládaním predchádzajúcej generácie je kompaktnejšie, no tie najdôležitejšie tlačidlá sú hneď na dosah, zatiaľ čo menu so všetkými funkciami je ľahko prístupné. Klimatizácia je plne pripojiteľná k aplikácii s pokročilými SMART funkciami.

 

 

Prečo si kúpiť klimatizáciu Daikin Emura 3 cez Comklima?

Comklima je dlhoročne najväčší predajca zariadení Daikin na Slovensku aj v Maďarsku. Sme držiteľmi ocenenia Najlepší predajca - dealer zariadení DAIKIN a certifikátu Daikin Home Comfort Expert. Ten dostávajú len tí predajcovia, ktorí splnia najnáročnejšie požiadavky výrobcu klimatizácií Daikin na kvalitu poskytovaných služieb.

 

Viac o klimatizáciách Daikin

Klimatizácie Daikin v sebe spájajú nekompromisný komfort, vysokú energetickú efektívnosť a stopercentnú spoľahlivosť. Novinky z ponuky Daikin sú vybavené SMART reguláciou, ktorá reaguje na váš životný štýl, perfektnými filtrami, ktoré odstraňujú zo vzduchu baktérie, vírusy, alergény, pachy a prach. A to všetko vďaka inovatívnym technológiám, ktoré zaručujú šetrenie energií, peňazí a životného prostredia.

 

 

 

 

Prejsť na klimatizáciu

 

 

 

 

Kontakt

TV KE TT SA KM BA BU SM

COM-KLIMA, s.r.o.
Á.Jedlíka 4554
945 01 Komárno

Tel.: 035/77 31 043
Studená linka: 18 321
email: info@comklima.sk
Viac kontaktov

Partnerská
zóna