0 produktovVymazať porovnanie
Menu
Späť na blog

Prežite leto s chladnou hlavou, kúpte si klímu včas od Comklima

10.05.2023

 

 

Prežite leto s chladnou hlavou, kúpte si klímu včas od Comklima

S pribúdajúcimi horúčavami je na čase premýšľať o tom, ako si počas letných mesiacov zachovať vytúžené pohodlie, komfort a chladnú hlavu. Jedným z najlepších spôsobov je vybrať si domov kvalitnú klimatizáciu od experta na klímu - Comklima.

 

 

Moderné klimatizácie sú vďaka vysokej energetickej účinnosti a inovatívnym chladivám šetrné k životnému prostrediu aj k vašej peňaženke. Najnovšie modely sú vybavené citlivým, často až bezprievanovým chladením a filtrami, ktoré zo vzduchu odstránia baktérie, vírusy, prach alebo alergény. Vďaka ovládaniu cez mobil si môžete dať domácnosť vychladiť pri odchode z práce alebo sa môžete spoľahnúť na zabudovanú umelú inteligenciu. No najmä sa môžete spoľahnúť na to, že leto prežijete bez prehriatia a problémov, komfortne a s chladnou hlavou.

 

 

Nie každý je expert na klímu

Ponuka klimatizácii na trhu je ohromná. Nie je sa čomu čudovať, leto na Slovensku je každým rokom teplejšie a dlhšie. No nie každý si vie s výberom klimatizácie poradiť, práve preto je istota obrátiť sa na experta na klímu. Comklima funguje na slovenskom trhu už od roku 1999 a pýši sa viac ako 50-tisícmi predanými klimatizáciami. V ich ponuke nájdete klimatizácie značiek Daikin, Samsung, AlpicAir či Unico. S výberom tej najlepšej pre vás, vám radi poradia osobne v siedmich značkových showroomoch v Bratislave, Komárne, Šamoríne, Kráľovej nad Váhom, Trnave, Košiciach a Trebišove alebo na Studenej linke 18 321.

 

 

 

 

Pri montáži klimatizácie sa poriadne zapotíte

Odborná montáž klimatizácie je náročnejšia, ako sa na prvý pohľad zdá. Inštalácia klimatizácie vyžaduje odborné náradie a prístroje, preto ju musí vykonať odborný technik. Moderné klimatizácie tiež obsahujú špeciálne chladivá – látky podliehajúce Kjótskemu protokolu, preto sa vyžaduje, aby inštaláciu a servis klimatizácií vykonávali iba odborníci. Ak sa nechcete zapotiť, montáž je lepšie nechať na expertov.

 

Comklima má viac ako 60 vlastných montážnikov a zabezpečuje všetky služby, ktoré pri riešení domácej, ale aj pracovnej klímy či vzduchotechniky môžete potrebovať – od vypracovania projektovej dokumentácie alebo návrhu technického riešenia, cez realizáciu až po pravidelný servis a údržbu. Ušetríte si starosti a neprídete o záruku na zariadenie.

 

 

Klimatizácie Daikin počúvajú na slovo

Jednou z najlepších značiek klimatizácií, ktoré spoločnosť Comklima ponúka, je Daikin. Klimatizácie Daikin sú známe svojou vysokou kvalitou a energetickou účinnosťou. Nie nadarmo vyhrávajú svetové dizajnové ocenenia – dizajnovo sa hodia do každej miestnosti alebo priestoru. Napríklad, výstižne nazvaná klimatizácia Daikin Stylish má na konte ocenenie Good Design Award a IF DESIGN AWARD. Klimatizácie Daikin sú tiež vybavené pokročilými technológiami, ako sú inteligentné snímače, ktoré zistia, kedy je miestnosť prázdna a automaticky upravia teplotu, aby šetrili energiu, alebo perfektnými filtrami, ktoré odstraňujú zo vzduchu baktérie, vírusy, alergény, pachy a prach.

 

Ako dlhoročne najväčší predajca značky Daikin na Slovensku je Comklima súčasťou špeciálneho programu Home Comfort Expert, ktorý predstavuje najvyššiu kvalitu služieb a pre zákazníkov znamená získanie osobitých výhod a ešte lepších záručných a reklamačných podmienok.

 

nová Daikin Emura

 

 

 

Bezprievanové klimatizácie Samsung

Medzi najobľúbenejšie klimatizácie na Slovenskom trhu patria nepochybne klimatizácie Samsung WindFree. Využívajú jedinečnú technológiu WindFree na rovnomernú distribúciu chladného vzduchu v celej miestnosti bez vytvárania prievanu. Ochladený vzduch sa šíri cez 23 000 mikrootvorov a vďaka senzoru pohybu osôb je smerovaný najmä do priestoru, kde nie sú ľudia. Sú ekologické, vybavené integrovanou umelou inteligenciou, ovládaním hlasom cez smartfón a najmodernejšou filtráciou vzduchu.

 

klimatizácia Samsung Windfree

 

Pohodová domáca klíma však nemusí stáť len na klimatizácii. V ponuke Comklima nájdete aj čističky vzduchu, lokálne rekuperácie či čoraz obľúbenejšie ekologicky aj ekonomicky výhodné tepelné čerpadlá. Pozrite si našu kompletnú ponuku.

 

 

 

 

 

Kontakt

TV KE TT SA KM BA BU SM

COM-KLIMA, s.r.o.
Á.Jedlíka 4554
945 01 Komárno

Tel.: 035/77 31 043
Studená linka: 18 321
email: info@comklima.sk
Viac kontaktov

Partnerská
zóna