0 produktovVymazať porovnanie
Menu
Späť na blog

Najpredávanejšie klimatizácie Daikin na Comklima

29.06.2023

 

 

Najpredávanejšie klimatizácie Daikin na Comklima

Klimatizácia je dnes neodmysliteľnou súčasťou moderných domácností a obchodných priestorov. Ponúka nám komfort a príjemné prostredie počas horúcich letných dní aj počas chladných zimných mesiacov. Daikin patrí medzi najlepšie značky klimatizácií na našom trhu. Pozrite si, ktoré klímy Daikin sú najpredávanejšie a najobľúbenejšie.

 

 

Daikin Comfora New, nový model obľúbenej klimatizácie

Daikin Comfora je jedna z najobľúbenejších klimatizácií na trhu. Jej najnovší model, Daikin Comfora New, je vybavená pokročilými technológiami, ktoré zabezpečujú rovnomerné a rýchle rozptyľovanie tepla alebo chladu v miestnostiach. S vysokou energetickou účinnosťou a inteligentným režimom prevádzky dokáže úsporne chladiť aj vykurovať priestory bez zbytočných strát energie. Klimatizácia Daikin Comfora New poskytuje vysoké sezónne hodnoty účinnosti až do A++ pri chladení a vykurovaní.

 

Jej elegantný dizajn sa dokonale hodí k akémukoľvek interiéru a vďaka kompaktným rozmerom šetrí miesto. Jej tichá prevádzka nevytvára žiadne rušivé hluky. S možnosťou ovládania cez mobilnú aplikáciu a funkciou vzdialeného prístupu, si užívatelia môžu nastaviť požadovanú teplotu a monitorovať spotrebu energie z pohodlia svojho smartfónu. Je možné ju ovládať aj hlasom.

 

 klimatizácia Daikin Comfora New

 

 

Daikin Emura, klimatizácia so svetovým dizajnom

Daikin Emura je synonymom štýlu a sofistikovanosti. Táto klimatizačná jednotka je navrhnutá s dôrazom na estetiku. Tretiu generáciu nástennej klimatizácie Daikin Emura ocenia domácnosti obľubujúce štýlové a estetické prevedenia. Vyšla z dielne oceňovaného dizajnéra Hiroyasu Kosugeho a bola ocenená dvoma najprestížnejšími cenami za svetový dizajn – reddot Product Design Award a if Design Award 2022.

 

 

Daikin Emura však nie je len o dizajne – poskytuje vynikajúcu účinnosť. Bola navrhnutá tak, aby vašej domácnosti poskytovala celoročný komfort. V lete chladí a v zime zase poskytuje teplo v rámci energetickej triedy A+++, čím má menší dopad na životné prostredie a zároveň šetríte na účtoch za energie.

 

Vďaka 3D prúdeniu vzduchu je sviežy vzduch vháňaný do všetkých rohov miestnosti. A keďže prechádza cez strieborný filter, vzduch je čistý a sú z neho odstránené alergény.

 

Klimatizácia Daikin Comfora New je prakticky nepočuteľná, ale počúva vás, keďže je možné ju ovládať hlasom alebo cez aplikáciu Daikin Onecta. Viac o klimatizácii Daikin Emura si môžete prečítať v našom článku a vo videu:

 

 

 

 

Kontakt

TV KE TT SA KM BA BU SM

COM-KLIMA, s.r.o.
Á.Jedlíka 4554
945 01 Komárno

Tel.: 035/77 31 043
Studená linka: 18 321
email: info@comklima.sk
Viac kontaktov

Partnerská
zóna