0 produktovVymazať porovnanie
Menu
Späť na blog

Najpredávanejšie klimatizácie Samsung na Comklima

03.07.2023

 

 

Najpredávanejšie klimatizácie Samsung na Comklima

Klimatizácia k letu už neodmysliteľne patrí. Dokáže príjemne a ekologicky ochladiť, precízne čistiť vzduch a udržiavať doma pohodovú klímu. Medzi najobľúbenejšie značky klimatizácií na slovenskom trhu bezpochyby patrí aj renomovaný výrobca Samsung. Pozrite si, ktoré klímy Samsung sú najpredávanejšie a najobľúbenejšie.

 

 

Dve najpredávanejšie klimatizácie značky Samsung, ktoré získali veľkú popularitu a dôveru zákazníkov, sú bezpochyby Samsung WindFree Comfort a Samsung WindFree Elite. Tieto klimatizačné jednotky sú navrhnuté s dôrazom na poskytovanie vynikajúceho komfortu a efektívneho chladenia a vykurovania v domácnosti aj v kancelárii.

 

Samsung WindFree Comfort, obľúbený model bezprievanovej klimatizácie

Samsung WindFree Comfort je jednou z najobľúbenejších klimatizácií na trhu a to s dobrým dôvodom – je vybavená pokročilými technológiami. Je to prelomová klimatizácia so zabudovanou umelou inteligenciou a s energetickou účinnosťou A++. S bezprievanovým Wind-Free chladením ochladí klimatizácia WindFree Comfort miestnosť bez toho, aby ste cítili pohyb chladného vzduchu.

 

S inteligentným režimom prevádzky dokáže Samsung WindFree Comfort úsporne chladiť a vykúriť miestnosti bez zbytočných strát energie. Okrem toho, jej moderný a elegantný dizajn sa dokonale hodí ku každému interiéru. S možnosťou ovládania prostredníctvom mobilnej aplikácie si majitelia Samsung WindFree Comfort môžu nastaviť požadovanú teplotu a monitorovať spotrebu energie zo svojho smartfónu.

 

 Samsung WindFree klimatizácia

 

 

Samsung WindFree Elite, špičková A+++ klimatizácia

Klimatizácia Samsung WindFree Elite predstavuje vrchol luxusu a výkonu v oblasti klimatizácie. Táto klimatizačná jednotka sa vyznačuje nielen svojím štýlovým dizajnom, ale aj vynikajúcou funkčnosťou. S využitím najmodernejších technológií a inteligentných senzorov dokáže Samsung WindFree Elite presne sledovať a udržiavať požadovanú teplotu v miestnostiach.

 

 

Táto špičková nástenná klimatizácia ponúka premyslený dizajn a ešte vyššiu energetickú účinnosť A+++. S bezprievanovým WindFree chladením ochladí miestnosť bez toho, aby ste cítili pohyb chladného vzduchu – to všetko vďaka senzoru pohybu osôb. Je vybavená ovládaním pomocou umelej inteligencie a môžete ju ovládať aj hlasom prostredníctvom hlasového asistenta alebo mobilnou aplikáciou SmartThings.

 

Okrem toho je Samsung WindFree Elite je vybavená aj funkciou inteligentného filtrovania vzduchu, ktorá odstraňuje prach, peľ a iné alergény z vnútorného prostredia, čo zaisťuje zdravý a čistý vzduch pre užívateľov. Samsung Elite tiež disponuje funkciou rýchleho chladenia, ktorá umožňuje rýchle dosiahnutie požadovanej teploty v miestnosti a zabezpečuje okamžitý komfort.

 

 

 

 

Kontakt

TV KE TT SA KM BA BU SM

COM-KLIMA, s.r.o.
Á.Jedlíka 4554
945 01 Komárno

Tel.: 035/77 31 043
Studená linka: 18 321
email: info@comklima.sk
Viac kontaktov

Partnerská
zóna