0 produktovVymazať porovnanie
Menu
Späť na blog

Nové klimatizácie v ponuke: AlpicAir Trendy a Daikin Perfera II

02.05.2024

 

 

Nové klimatizácie v ponuke: AlpicAir Trendy a Daikin Perfera II

V dnešnom svete, kde pohodlie a efektivita sú kľúčové, je nevyhnutné mať spoľahlivú klimatizáciu, ktorá nielenže zabezpečí príjemnú teplotu, ale aj čistý a zdravý vzduch u vás doma či v kancelárii.

 

 

Comklima, ako správny expert na klímu, sa neustále snaží prinášať najnovšie a najlepšie riešenia v oblasti klimatizácie, a preto sme radi, že vám môžeme predstaviť dve z čerstvých noviniek: klimatizácie Daikin Perfera II a AlpicAir Trendy.

 

 

Nová klimatizácia Daikin Perfera II

Daikin Perfera II je klimatizačná jednotka, ktorá kombinuje štýlový dizajn s vysokou účinnosťou a pokročilými funkciami.

 

1. Nový dizajn: S moderným vzhľadom sa Daikin Perfera II stáva nielen praktickým zariadením, ale aj estetickým prvkom vášho interiéru.

 

2. Dve klapky: Dve klapky zabezpečujú lepšiu distribúciu vzduchu a dosah prúdenia vzduchu, čo umožňuje rovnomerné chladenie celej miestnosti.

 

 

3. Energetická účinnosť: S energetickou účinnosťou až do triedy A+++, Daikin Perfera II znižuje prevádzkové náklady a prispieva k šetrnejšiemu využívaniu energie.

 

4. Comfort+: Táto funkcia zabezpečuje dokonalé rozvádzanie vzduchu, čím sa zvyšuje pohodlie vo vašej domácnosti alebo pracovnom prostredí.

 

5. Flash Streamer: Technológia Flash Streamer rozkladá alergény a odstraňuje zápach, čo zaručuje čistý a zdravý vzduch vo vašom interiéri.

 

6. Strieborný filter: Filter strieborných iónov odstraňuje alergény a čistí vzduch, čím zvyšuje kvalitu ovzdušia vo vašej miestnosti.

 

7. Aplikácia Onecta: S aplikáciou Onecta môžete ovládať klimatizáciu vo vašej domácnosti odkiaľkoľvek a kedykoľvek pomocou smartfónu alebo tabletu.

 

 

Trendy klimatizácia za ľudovú cenu AlpicAir Trendy

AlpicAir Trendy je ďalšou inovatívnou klimatizačnou jednotkou, ktorá ponúka vysokú účinnosť a pokročilé funkcie s elegantným dizajnom.

 

1. Nová, účinná, elegantná jednotka: AlpicAir Trendy kombinuje moderný dizajn s vysokou účinnosťou chladenia.

 

2. LED displej: S LED displejom je ovládanie a nastavenie klimatizácie jednoduché a intuitívne.

 

3. UV svetlo: Ultrafialové lúče rozbíjajú vírusové a bakteriálne častice s účinnosťou až 99,99%, čo zabezpečuje čistý a zdravý vzduch vo vašom interiéri.

 

 

4. Automatické čistenie: Funkcia automatického čistenia udržuje klimatizáciu vo vrcholnej kondícii bez potreby manuálneho údržby.

 

5. Inteligentné odmrazovanie: Klimatizácia sa automaticky odmrazuje, čo zabezpečuje spoľahlivý chod aj v extrémnych teplotných podmienkach.

 

6. Funkcia odvlhčovania: Funkcia odvlhčovania zabezpečuje optimálnu úroveň vlhkosti vo vzduchu, čo je dôležité pre pohodlie a zdravie.

 

7. 24h časovač: Časovač umožňuje nastavenie času zapnutia a vypnutia klimatizácie podľa vašich potrieb.

 

8. Nočný útlmový režim SILENT: Nočný režim s tichým chodom zabezpečuje pohodlný spánok bez rušivých zvukov.

 

9. Samodiagnostika: Funkcia samodiagnostiky monitoruje stav klimatizácie a upozorňuje na potenciálne problémy.

 

10. Detský zámok: Detský zámok zabraňuje neúmyselnému nastaveniu klimatizácie deťmi.

 

11. Cold Plasma Filter: Filter s chladnou plazmou zlepšuje kvalitu vzduchu a odstraňuje nečistoty.

 

12. 3-D prúdenie vzduchu: 3-D prúdenie vzduchu zabezpečuje rovnomerné chladenie celej miestnosti.

 

13. Ovládanie cez Wi-Fi: Možnosť ovládania cez Wi-Fi umožňuje ľahké a pohodlné nastavenie klimatizácie pomocou smartfónu alebo tabletu.

 

Vďaka týmto pokročilým funkciam a inovatívnym technológiám sú Daikin Perfera II a AlpicAir Trendy ideálnymi riešeniami pre vašu domácnosť alebo pracovné prostredie, ktoré zabezpečia nielen optimálnu teplotu, ale aj čistý a zdravý vzduch pre vaše pohodlie a zdravie. Kúpte si ich v našom e-shope.

 

 

 

 

 

 

Kontakt

TV KE TT SA KM BA BU SM

COM-KLIMA, s.r.o.
Á.Jedlíka 4554
945 01 Komárno

Tel.: 035/77 31 043
Studená linka: 18 321
email: info@comklima.sk
Viac kontaktov

Partnerská
zóna