0 produktovVymazať porovnanie
Menu
Späť na blog

Comklima oslavuje: 25 rokov Expertom na klímu

23.05.2024

 

 

Comklima oslavuje: 25 rokov Expertom na klímu

S radosťou a vďakou oslavujeme 25 rokov od založenia Comklima. Od svojho vzniku sme prešli dlhú cestu a stali sme sa popredným dodávateľom klimatizácií a vzduchotechniky na slovenskom trhu a skutočným Expertom na klímu.

 

 

Tento míľnik nie je len o rokoch, ale o histórii, o oddanosti, o raste a o našich verných zákazníkoch, ktorí nám verili a podporovali nás po celé tie roky.

 

 

Expert na klímu s cool víziou

S hrdosťou sa nazývame Expertom na klímu, a to nie náhodou. Už 25 rokov, od roku 1999, sa venujeme nielen predaju klimatizácií, ale aj šíreniu povedomia o ich dôležitosti pre komfort a kvalitu života. Za tie roky sme predali viac ako 70 000 klimatizácií a máme vyše 60 vlastných profesionálne vyškolených montážnikov, ktorí zabezpečujú kvalitnú inštaláciu a servis.

 

 

Začiatky a rast Comklimy

Príbeh značky Comklima je príbehom odvahy a vízie. Našim prvým Expertom na klímu je zakladateľ a majiteľ Tomáš Hodúr, ktorý odštartoval našu cestu štúdiom na Strojníckej fakulte STU v Bratislave. Tam objavil záujem o chladenie a vnútornú klímu. V roku 1999 sa rozhodol pre krok do podnikania v oblasti, ktorá vtedy na Slovensku len začínala – na trhu s klimatizáciami. Aj keď to bola len malá živnosť s kanceláriou v pivnici rodičovského domu, Tomáš nikdy nezabudol na svoju víziu. Začiatky boli ťažké, prvý rok priniesol len 5 predaných klimatizácií, ale veril, že časom sa klimatizácia stane neoddeliteľnou súčasťou domácností aj na Slovensku.

 

 

 

Prvenstvo a expertíza

S poctivou prácou a neochvejnou vierou sme rástli. Z malých priestorov sme sa presunuli do reprezentatívneho sídla a výrobnej haly. Do roku 2023 sme predali viac ako 70 tisíc klimatizačných jednotiek a stali sme sa najväčším predajcom klimatizácií DAIKIN na slovenskom trhu. Spolu s naším rastom sme otvorili pobočky v Bratislave, Trnave, Šamoríne, Šali, Trebišove a Košiciach.

 

Posilnili sme spoluprácu so značkou Daikin a dnes sme certifikovaní Daikin Home Comfort Expert. Tento titul je pre nás potvrdením našej odbornosti a schopnosti poskytnúť našim zákazníkom najvyššiu úroveň služieb a produktov.

 

Skrátka, stali sa neoddeliteľnou súčasťou trhu s klimatizáciami, tepelnými čerpadlami, rekuperáciami, aby sme zabezpečovali pohodovú a zdravú klímu.

 

 

Výročný Dealer Meeting

Naša cesta za tých 25 rokov nebola len o predaji, ale aj o budovaní vzťahov s našimi partnermi, kolegami a veľkoobchodnými zákazníkmi. Nedávno sme oslávili tento míľnik na výročnom Dealer Meetingu, ktorý sa konal 19. apríla 2024 v Hoteli DIXON**** v Banskej Bystrici. Spolu sa ho zúčastnilo 65 ľudí a počas stretnutia sme mali možnosť zdieľať naše poznatky a novinky o produktoch značiek AlpicAir, BSK, Daikin, Prana a Samsung.

 

 

 

 

Náš maskot Klíma

Naším verným a inteligentným maskotom sa stala Klíma, sibírsky husky, ktorý robí cool kúsky. Naša Klíma, podobne ako klímy, ktoré vám ponúkame je vhodná do bytu, domu aj kancelárie. Je veľmi inteligentná a dokážeme ju ovládať hlasovými povelmi na diaľku.

 

 

 

Budúcnosť bude cool

Naša cesta pokračuje a sme pripravení čeliť výzvam a príležitostiam, ktoré nám budú prinášať nasledujúce roky. Sme vďační za 25 úžasných rokov, plných úspechov, prekonávania prekážok a rastu. Ďakujeme našim zákazníkom, partnerom a zamestnancom za ich dôveru a podporu. Tešíme sa na ďalšie roky plné inovácií, spoľahlivosti a kvality, ktoré budeme prinášať do domovov, podnikov a kancelárií našich zákazníkov.

 

 

Ak hľadáte spoľahlivého partnera pre klimatizáciu a vzduchotechniku, skutočného Experta na klímu, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre vás ako vaša prvá voľba pre pohodovú klímu.

 

 

 

 

 

 

Kontakt

TV KE TT SA KM BA BU SM

COM-KLIMA, s.r.o.
Á.Jedlíka 4554
945 01 Komárno

Tel.: 035/77 31 043
Studená linka: 18 321
email: info@comklima.sk
Viac kontaktov

Partnerská
zóna