0 produktovVymazať porovnanie
Menu
Späť na blog

Comklima je autorizovaný predajca lokálnej rekuperácie Prana

02.07.2024

 

 

Comklima je autorizovaný predajca lokálnej rekuperácie Prana

Comklima je autorizovaný predajca lokálnej rekuperácie Prana. Táto spolupráca nám umožňuje ponúkať našim zákazníkom najnovšie technologické riešenia v oblasti vetrania a rekuperácie od renomovaného výrobcu, ktorý patrí medzi lídrov na trhu.

 

 

Spoločnosť PRANA je známym výrobcom energeticky účinných vetracích a klimatizačných systémov. S vlastnou výrobou, klimatickým laboratóriom a tímom inžinierov, PRANA dokáže realizovať projekty vetrania akejkoľvek zložitosti a ponúkať individuálne riešenia na mieru. Ich sieť zastúpení pokrýva približne 40 krajín po celom svete, čo svedčí o ich globálnom dosahu a dôvere zákazníkov.

 

PRANA sa pýši:

 

  • vlastným výrobným cyklom a klimatickou komorou
  • vlastným oddelením dizajnu a konštrukcie
  • medzinárodnými oceneniami v oblasti zelených inovácií
  • oficiálnymi zastúpeniami v 42 krajinách
  • spoluprácou s medzinárodnými organizáciami a nadáciami ako UNDP, NEFCO, EIB a EBOR
  • viac ako 15 rokmi úspešnej práce - potenciálnou úsporou až 31 200 ton CO2 ročne

 

 

O lokálnej rekuperácii Prana

Lokálna rekuperácia Prana predstavuje pokročilý systém vetrania, ktorý je navrhnutý na efektívne odvádzanie teplého a znečisteného vzduchu z miestnosti a súčasne privádzanie čerstvého vzduchu druhým kanálom. Jeho základnými princípmi sú vyvážený prívod a odvod vzduchu, pričom oba prúdy prechádzajú cez medený výmenník. Tento proces zabezpečuje, že studený prúd vzduchu je pred vstupom do miestnosti ohriaty na úroveň teploty teplého, odsávaného vzduchu.

 

Lokálna rekuperácia Prana ponúka decentralizovaný prístup, kde každá miestnosť má vlastný výmenník vzduchu. Tento prístup umožňuje:

 

  • individuálnu kontrolu nad každým priestorom
  • zvýšenie flexibility
  • efektívne riešenie potrieb rôznych častí budovy

 

 

Výhody pre našich zákazníkov

 

Spolupráca s PRANA prináša našim zákazníkom viacero výhod. Môžeme ponúknuť produkty, ktoré sú nielen energeticky účinné, ale aj ekologické a prispôsobiteľné individuálnym potrebám každej domácnosti alebo pracovného priestoru. Naši odborníci sú pripravení poskytnúť odborné poradenstvo a pomôcť pri výbere najvhodnejšieho riešenia pre váš domov alebo firmu.

 

V Comklima veríme, že kvalitné vetranie je kľúčom k zdraviu a komfortu v akomkoľvek priestore. S technológiou Prana môžeme túto víziu ešte lepšie napĺňať a poskytovať vám produkty, ktoré zlepšia kvalitu vášho života.

 

Staňte sa aj vy súčasťou revolúcie v oblasti vetrania a klimatizácie. Navštívte nás a presvedčte sa o kvalite a efektívnosti rekuperačných systémov Prana. Comklima je tu pre vás, aby vám poskytla najlepšie riešenia pre váš domov alebo podnikanie.

 

 

 

 

 

Kontakt

TV KE TT SA KM BA BU SM

COM-KLIMA, s.r.o.
Á.Jedlíka 4554
945 01 Komárno

Tel.: 035/77 31 043
Studená linka: 18 321
email: info@comklima.sk
Viac kontaktov

Partnerská
zóna